20 dkg rétesliszt
0,5 doboz csemege kukoricakonzerv
2 tojás
2 kk sutopor
2 dl tej
1 kk só
vaj a sutéshez
A tojásokat, a sutoport és a tejet habverovel kikeverjuk, megsózzuk és beleszitáljuk a lisztet. Ha szukséges, a tésztát kevés vízzel hígítjuk, de kissé suru massza maradjon. Hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát, osszekeverjuk. A gofrisutot vajjal kikenjuk, felforrósítjuk és a tésztát is kisutjuk. Fejes salátával kínáljuk.
TIPP: Ketchuppal is finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.