erdemes megprobalni, a toltelek izletesen es puhan tartja a hust.
5 db csirkemellfilé, 30 dkg zöldségkeverék, fűszersó, 1 gerezd fokhagyma,10 dkg reszelt sajt, petrezselyemzöldje, 3dl tej, 4 egész tojás, só 10 dkg vaj,20 dkg liszt
Krisztina Heizerné Gányási pulykahúsos receptjeét kicsit átalakítva elkészítettem.
A húst felszúrjuk, besózzuk, fűszerezzük.
A vajon megpirítjuk a lisztet,a tejjel sűrűre főzzük, hűtjük, beletesszük a tojásokat, a reszelt sajtot,az összeaprított zöldségzöldjét,az előfőzött zöldségkeveréket.
Megtöltjük a felszúrt húsokat, összetűzzük.Bő olajban sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.