ez nagyon inycsiklandozó
40 dkg csirkemell filé
20 dkg sajt
20 dkg pulykasonka
20 dkg mexikói zöldségkeverék
étolaj a sütéshez
20 dkg rizs
20 dkg burgonya
liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
só, bors, fűszer keverék ízlés szerint
friss zöldség a díszítéshez
A csirkemell filét egyenlő szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk.
A szeletekre helyezzük a sonkát, sajtot rétegesen, és szorosan összetekerjük, majd fogpiszkálóval összetűzzük.
Bepanírozzuk, és forró étolajban kisütjük.
Slégen ketté vágjuk, és megszórjuk reszelt sajttal.
A rizst puhára főzzük, és merőkanálba nyomkodjuk, és óbvatosan kipattintjuk.
Burgonyát megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk, és forró étolajban kisütjük.
Mexikói zöldségkeveréket pároljuk, és ízlésesen vegyes körettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.