tésztához: 4 db tojás, 27 dkg liszt, 25 dkg cukor, 1 cs. sütőpor, 1 dl víz, 0,5 dl étolaj, kakaó
krém: 1cs puding (eper, puncs), 4 dl tej, 25 dkg ráma, 20 dkg porcukor
Tetejére tortabevonó
Az alapanyagokból elkészítjük a piskótaszerű tésztát, kettévesszük, egyik felébe beletesszük a kakaót. Őzgerincs formában megsütjük. Amikor kihült, felszeleteljük.
Elkészítjük a krémet. A pudingot felfőzzük a 4 dl tejjel, utána a rámát a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a pudingot, egy kis ételfestékkel szinesítjük, majd habosra keverjük.
A krémmel egymáshoz ragasztjuk a piskóta szeleteket.
Majd a végén tortabevonóval átcsokizzuk az egészet.
Ferdén szeleteljük a rudat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.