Tésztához:
Krémhez:
Mázhoz:
A tojássárgákat a porcukorral habosra keverjük, majd 1 dl langyos vízzel és 1 dl olajjal lassan felengedjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, és a keményre felvert tojáshabot. Két részre osztjuk.
Egyik fele fehér marad, a másik feléhez hozzáadjuk a kakaóport és 1 kanál langyosvizet. Két darab, zsírozott, lisztezett őzgerincformában mindkét tésztát megsütjük.
Krém:
A tejben megfőzzük az egy ek. cukorral elkevert pudingport. Ha kihűlt, összekeverjük a porcukorral kikavart margarinnal.
A kihűlt tésztát, bordánként felszeleteljük. A sárga és barna tésztákat felváltva a krémmel összeragasztjuk.
Csokimázzal leöntjük, ha a máz megdermedt, ferdén szeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.