!gratulalok !!Fincsi!!
25 dkg porcukor
4 tojás sárgája
1 dl étolaj
1 dl meleg víz kikeverni
25 dkg liszt
1.5 cs. sütőpor
1 cs. van.cukor
4 tojás felvert habja.összekeverjük.
A tojás fehérjét utoljára kell belekeverni. 2 részre osztjuk. sütő papirral kibélelt özgerinc formába öntjük a fele masszát.
A másik felébe 3 kanál kakaót keverünk, azt a másik formáböntjük, és tűpróbáig sütjük.
Krém:
6 dl tejben felfőzünk 2 puncs pudingot, 20 dkg. margarin, 20 dkg, cukor, kikeverni, majd a kihült pudinghoz keverjük.
összeállitás:
a már kihűlt tésztát lehet szeletelni és a krémmel ragasztani, vagy egy újabb praktika: a tésztákat hosszában elvágni 3 gyenlő részre és úgy tölteni a krémmel. mind a két féle képpen ugyan azt az eredmént kapjuk, csak a második variáció gyorsabb. ferdén szeleteljük.
tetejére:
16 kanál porcukor, 2 kanál víz, 2 kanál kakaó, 10 dkg, margarin. felmelegitjük, nem kell forralni.
Ha már kicsit hült evvel öntjük le a tésztát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.