0,5 kg kenyér
20 dkg sajt
20 dkg sonka
petrezselyem zöld
metélőhagyma
olvasztott vaj
foghagyma
A kenyér tetejét bevágjuk 3/4 ig keresztbe és hosszába.
Megkenni az összes vágatba az olvasztott vajjal amibe belenyomni a fogagymát. vékony szelet sajt és sonka minden vágatba., utólag a maradék vajat a tetején szétkenni . Apróra elmetélni a petrezselyem zöldet és a metélőhagymát és ezt a kenyér tetejére szórni. Betakarni alufóliával és mehet be a sütőbe 10 percig utána a tetejére reszelt sajt és még addig míg az is el nem olvad addig vissza a sütőbe. Jó étvágyat :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.