250 g vaj vagy margarin
250 g cukor
1 csomag vaníliás cukor
4 tojás
500 g liszt
1 csomag sütőpor
250 g darált mogyoró
100 g cukor
125 ml tej
250 g vaj
1 csomag vanília puding
5-6 kanál cukor
500 ml tej
A vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat habosra keverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és hozzátesszük a keverékhez
A tésztát egy kikent kapcsosformában öntjük A mogyorót, a cukrot és a tejet jól összekeverjük és a tésztára kenjük. Ezt 160 fokon 30-40 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni,
A vajat habosra keverjük.
Elkészítjük a pudingot és megvárjuk míg kihűl, majd apránként hozzákeverjük a vajat.
A tésztát két helyt elvágjuk megtöltjük a krémmel Tejszínhabbal tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.