50 dkg kimagozott meggy
15 dkg cukor
2 dl víz
Odatesszük főni a vizet a cukorral. Hagyjuk kihűlni. Botmixerrel simára turmixoljuk a kimagozott meggyet és hozzákeverjük a hideg szirupot. Műanyag dobozba vagy tálba öntjük, esetemben jégkrémformába. Letakarjuk és legalább 6 óra hosszat fagyasztjuk. Közben óránként 3-4 alkalommal átkeverjük. Miután elérte a kivánt állagot, poharakba adagoljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.