1 csomag háztartási keksz
3 kicsi vagy 1 nagy eper joghurt
kis tálka meggy
cukor
A meggyet kimagozom és edénybe teszem. Nagyon kevés folyadékot öntök alá és cukrozom. Nem kell túlságosan megfözni a meggyet, amint levet ereszt és forr el lehet zárni. Leszűröm.
Rétegezem az egészet: keksz, meglocsolom egy pici megylével amit leszűrtem, joghurtot öntök rá(épp hogy ellepje. Még két ilyen réteg. A legtetejére megy e meggy.
Hűtöbe teszem pár órát hogy megpuhuljon a keksz.
Ebböl az adagból két kis tálka jön ki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.