Hozzávalók:
tészta:
40 dkg liszt(20 dkg zabpehely,20 dkg sima)
20 dkg darált dió
4 db.egész tojás
20 dkg vaj (lágy legyen)
4 dl.tej
1 cs.sütőpor
15 dkg eritrit-stevia keverék,vagy 25 dkg cukor
1 mk.só
Tetejére:
60-70 dkg magozott édesített meggy.
Elkészítés:
A tojásokat,a vajjal,az édesítővel/cukorral habosra keverjük,majd az összekevert lisztet,darált diót,sütőport hozzáadjuk és a tejjel
lágy tésztává keverjük.
Egy 35x40 es zsírozott(sütőpapíros)tepsibe öntjük ,egyenletesen elosztjuk a tetején a meggyet és 175 fokon szép világosbarnára sütjük(kb. 40 perc)
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.