10*
A piskótához:
A krémhez:
A tojások fehérjét hideg vízzel kemény habbá verjük, a cukrot kanalanként hozzákeverjük és még tovább verjük.
hozzákeverjük a tojások sárgáját és a vaníliás cukrot.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és a habba szitáljuk majd óvatosan fakanállal beleforgatjuk.
A sütőt előmelegítjük és 20 percig sütjük.
1 csomag tiramisu pudingot 4 dl tejjel elkészítjük a szokásos módon. Majd kevergetve hűtjük.
2,5 dl tejszínt habbá verjük a habfixszállóval együtt. Majd kanalanként hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz , belekeverjük ízlés szerint a lecsöpögtetett kimagozott meggyet és ezzel megtöltjük a tortát,
amit előtte 3 felé szelünk.
A tortát csokis vajkrémmel díszítjük. Amit 125g vajból,250g porcukorból és 2 teáskanál forró vízből keverünk ki.
Tetszés szerint elkészítjük a kosárka virágait.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.