Hozzávalók:
20 dkg Rama
3 dl tej
2 evőkanál kakaópor
1 üveg meggybefőtt (én 80 dkg magozott meggyet tettem )
9 kanál cukor
12 kanál liszt (9+3 kanál)
10 db tojás
rum
csoki reszelék
Elkészítése:
9 tojásból piskótát sütünk, felébe kakaót teszünk, a tepsi aljába alufóliát rakunk és megkenjük olajjal. Ráöntjük a meggyet, rárakjuk a csokis piskótát és arra rá a fehéret sütjük. 3dl tejet felfőzzük 3 kanál liszttel, 1 tojással. 20 dkg Ramát 20 dkg porcukorral kikeverünk, majd egybe keverjük a tejes liszttel, majd rummal ízesítjük, a meggy tetejére kenjük a krémet és csoki reszelékkel megszórjuk. 30x 35 gáz tepsi méretű.
Ezt a szeletet Zsuzsanna Fejes Havasi receptje szerint készítettem nagyon finom!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.