36 dkg cukor
36 dkg liszt...
1 Ráma (25 dkg)
5 db tojás
1 cs sütőpor
1 kis pohár tejföl
15 dkg magozott meggy
A tojás sárgákat a cukorral és a rámával habosra keverjük.
Beletesszük a tejfölt, majd a sütőporral elkevert lisztet, végül óvatosan belekeverjük a keményre felvert tojásfehérjét.
Zsírozott, lisztezett, vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és megszórjuk kimagozott meggyel.
Közepes hőfokon, kb. 180 fokon készre sütjük. Porcukorral megszórva, kockára vágva tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.