3 tojás
3 kis pohár joghurt, vagy kefir
3 kis joghurtos pohár liszt
1 kis joghurtos pohár cukor
1/2 kis joghurtos pohár olaj
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
1 kg meggy
őrölt fahéj
Ez a tészta azért jó, mert sokféle módon csinálhatjuk. Lehet tejföllel, vagy kefirrel és joghurttal is készíteni
A sütőt előmelegítjük 180 C fokra.
A gyümölcsöt kimagozzuk, fahéjjel esetleg kevés cukorral megszórjuk, félre tesszük. Az tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és egészet jól kidolgozzuk, csomómentesre keverjük. Gáz tepsibe sütőpapírt teszünk vagy -zsírozott lisztezetten- erre öntjük a tésztát és bőven megszórjuk a gyümölccsel,
180 C-n 50-40 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.