Nagyon szép!!
8tojás
8 ek kristálycukor
9 ek liszt ( a +1 ek liszt azért kell, mert így sütés után nem esik össze a piskóta)
mokkáskanál szódabikarbóna
80 dkg mirelit meggy
A meggyet kimagozzuk, szűrőbe tesszük hogy lecsöpögjön.
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kr.cukrot azzal is verjük egy kicsit, végül a tojások sárgáját adjuk hozzá. A szódaport elkeverjük a liszttel, és fakanállal hozzákeverjük a habhoz. Zsirozott lisztezett tepsibe öntjük,.megszórjuk meggyel, és 180 fokon sütjük.
Tálalás:
Kockára vágjuk és porcukorral meghintjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.