Hozzávalók:
10 dkg Fehér Tönkölyliszt, 5dkg Zabpehelyliszt, ½ sütőpor, 8 dkg ráma, (plusz a forma kenéséhez) 3 egész tojás, 10 dkg darált dió, 80 g XILIT, 2 Evőkanál kefir, 15 dkg magozott meggy,
Elkészítése:
A 3egész tojást, 80 g XILITET,és a rámát habosra keverjük. Liszteket az összekevert sütőporral a kihabosított tojásos masszához keverjük, és KB 2 evőkanál kefirt adunk hozzá. Majd a darált diót is bele keverjük és a kivajazott formába öntjük, a tetejét megszórjuk a meggyel, előmelegített sütőben 160 fokon megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.