Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Meggyes diós lepény

felvitel dátuma: 2013-11-24 16:54:53       mai nézettség: 1       nézettség: 909
részletes recept
Meggyes diós lepény
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók:

3 egész tojás, 30 dkg kristálycukor, 20 dkg ráma, 30 dkg liszt, 1 sütőpor, 15 dkg darált dió, 3 dl tej, 40 dkg magozott meggy

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Elkészítése:

3 egész tojás, 15 dkg ráma, 30 dkg kristálycukor, habosra keverjük.

Hozzáadunk: 30 dkg lisztet, elkevert sütőporral, 3 dl tejet, végül 15 dkg darált diót.

Zsírozott lisztezett tepsibe öntjük .
Meggyel sűrűn leszórjuk a tetejét és előmelegített sütőben sütjük 160 fokon olyan 40 percig. Porcukorral szórjuk meg a tetejét

 



 

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*