A tészta hozzávalóit összegyúrom, majd két lapot sütök. /közepes tepsi hátulján/
A piskótát megsütjük egy kisebb tepsiben,majd ha már kihűlt, apró kockákra vágjuk.A pudingot megfőzzük,majd kihűlés után,összekeverjük a cukros margarinnal.Végül óvatosan beleforgatjuk a krémbe a piskótakockákat, és a lecsepegtetett meggyet.A krémmel megtöltjük a két lapot,és csokival leöntjük a tetejét.Másnap szeleteljük. Nagyon finom sütemény, érdemes kipróbálni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.