Húúú, Aranka, ez nagyon finom lehet!
15dkg margarin vagy 10 dkg zsír
15 dkg porcukor
1/2 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
4 tojás
25 dkg liszt
1 üveg fejtett rumos meggy
Krém:
1 zacskó vaníliás puding
3dl tej
35 dkg margarin vagy vaj
20 dkg porcukor
Tetejére étcsokoládé.
A tojásokat alaposan kikeverjük a cukrokkal és a margarinnal.Hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
A masszát tepsibe símítjuk.A lecsorgatott meggyet kevés liszttel elkeverjük, a tészta tetejére tesszük.Megsütjük, hűlni hagyjuk.
Krém: a leáztatott vaníliás pudingot jó keményre felfőzzük, kihűtjük.Hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, alaposan összedolgozzuk, a süteményre kenjük.
Felolvasztott étcsokival bevonjuk, vagy fröcsköljük.
A képen látható sütőedényben másfélszeres adag készült.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.