1.A meggyet átválogatjuk, a hibásakat és a szárakat, leveleket eltávolítjuk.
2.Alaposan, több léről megmossuk. Kimagvaljuk.
3.Egy vagy két nagy fazékban feltesszük főni. Amikor már fő, belekeverjük a cukorral elkevert dzsemfixet, és forrástól számítva még 5 percig főzzük.
4.A tűzről levéve, majd az előzőleg kimosott, megszáradt üvegekbe töltjük.
5.Száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.