Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Medvehagymás-tejszínes csirkemell

felvitel dátuma: 2013-04-18 11:20:52       mai nézettség: 2       nézettség: 1040
részletes recept
Medvehagymás-tejszínes csirkemell
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg csirkemell, 2 dl főzőtejszín, reszelt sajt, , bors, csirke fűszerkeverék, kevés liszt, néhány levél medvehagyma, olaj a sütéshez, 25-30 dkg rizs.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A csirkehúst vékony szeletekre vágjuk, befűszerezzük, majd lisztbe forgatjuk és mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A rizst sós vízben megfőzzük. Az elősütött hússzeleteket csíkokra vágjuk, összekavarjuk a főtt rizzsel, belekavarjuk a reszelt sajtot és az apróra vágott medvehagymát. Egy tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a főzőtejszínt, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.

Szakács: Jutka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*