50 dkg csirkemell, 2 dl főzőtejszín, reszelt sajt, só, bors, csirke fűszerkeverék, kevés liszt, néhány levél medvehagyma, olaj a sütéshez, 25-30 dkg rizs.
A csirkehúst vékony szeletekre vágjuk, befűszerezzük, majd lisztbe forgatjuk és mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A rizst sós vízben megfőzzük. Az elősütött hússzeleteket csíkokra vágjuk, összekavarjuk a főtt rizzsel, belekavarjuk a reszelt sajtot és az apróra vágott medvehagymát. Egy tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a főzőtejszínt, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.