2 marék csíráztatott tönkölybúza (vagy 1 csésze tönkölyliszt)
1 ek mogyoróolaj
1 ek szezámmag
1/2 kk Himalája só
5 szál medvehagyma
1/2 kk szódabikarbóna
kb 1/2 dl langyos víz
A búzát lisztté őröljük, medvehagymát apróra vágjuk, és jól összedolgozzuk a száraz hozzávalókat.
Fokozatosan adjuk hozzá a vizet, hogy könnyen formázható tésztát kapjunk.
Lángosra formázzuk a kezünkben, és lisztezett tepsiben, 210 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Közben egyszer megfordítjuk, hogy mindkét oldala egyenletesen süljön meg.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.