6 db tojás
5 dkg vaj
2 ek.liszt
1 ek.mustár
só
őrölt fehér bors
2 dl tej
4-5 levél medvehagyma
Előkészítés:A tojásokat megfőzzük.A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkésítés:A vajból.tejből.lisztből sűrű besamelt főzünk./vajas rántás tejjel sűrűre főzve/A tojásokat ketté vágjuk,sárgájukat kivesszük és szitán vagy szűrőn áttörjük.A besamelt elkeverjük a tojások áttört sárgájával,mustárral,sóval,borssal és a medvehagymával.Habzsákba tesszük a krémet és betöltjük vele a tojásokat.Salátával,zöldségekkel díszíthetjük.Majonézes salátát adhatunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.