Hozzávalók: Fél kg. liszt, 3 tojás, 1 teáskanál só ,+ 2 teáskanál a főzővízbe,és annyi víz, hogy közepes keménységü tésztát kapjunk.5-6 levél medvehagyma.
4 db. tojás kevés olaj a sütéshez.
Elkészítés:A hozzávalókat egy tálba rakjuk, és összekeverjük annyi vízzel, hogy közepes keménységü tésztát kapjun.A medvehagymát apró kockára vágjuk, és belekeverjük a tésztába. Egy fazékban kb. 2l. vízet felfórralunk,majd a tésztát nokedli szaggatón bele szeggatjuk. Ha feljött a víz tetejére leszűrjük.Tálba téve egy csipet olajat teszünk rá, hogy össze ne ragadjon, Közben egy serpenyőben olajat hevítünk, a tojásokat felhabojuk, és megsütjük.Ha kész fakanállal eldaraboljuk a tojást,és a tésztára tesszük, összekeverjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.