Hozzávalók: 40 dkg darálhús, 2 db. áztatott zsemle, 2 db,. tojás, fűszerek ízlés szerint. én csak egy csapott mokkáskanálnyi borsot, és a legkisebb vöröshagymámat reszeltem bele.
Töltelék: 4 db. tojás, 6 szál megvehagyma, kevés olaj a tojások sütéséhez.
A húst a hozzávalókkal jól összedolgozom, majd egy nylonra szépen elnyomkodom szögletes formára. Közben az olajon a 4 tojásból és az apróra vágott medvehagymából rántottát sütök. Picit kihűtöm, majd a kiterített masszára teszem. A nylon segítségével feltekerem mint a piskótát, és zsírozott tepsibe tesze, majd szép pirosra sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.