Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Medvehagymás rántott csirkecomb

felvitel dátuma: 2012-04-08 09:22:50       mai nézettség: 2       nézettség: 2603
részletes recept
Medvehagymás rántott csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkecomb

3-4 levél medvehagyma

A panírozáshoz:

2 db tojás

4 ek.finom liszt

finom liszt

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

http://www.boller.hu

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,/én a bőrét lehúztam/ a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk.A medvehagymát apróra vágjuk.

Elkészítés:A tojásból és a lisztből csipet sóval  palacsinta tészta sűrűségű masszát keverünk.Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket.A combokat lisztbe,a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!::))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Káplár Anna 2012 április 8

Nagyon guszta

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*