Nagyon guszta
4 db csirkecomb
3-4 levél medvehagyma
A panírozáshoz:
2 db tojás
4 ek.finom liszt
só
finom liszt
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,/én a bőrét lehúztam/ a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk.A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsinta tészta sűrűségű masszát keverünk.Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket.A combokat lisztbe,a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!::))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.