1 kg sertéskaraj
1-2 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál olaj
2 evőkanál aprított medvehagyma (vagy fél csomag szárított medvehagyma)
aprított petrezselyemzöld
só
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
1 teáskanál máz
1,5 dl húsveles alaplé
Panírozáshoz:
3 evőkanál liszt
1 kávéskanál cayenne-i bors
csipet só
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és a fűszeres lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Kiszedjük a serpenyőből és félre tesszük, a visszamaradt olajat a fűszerekkel ízesítjük, felengedjük a húsleves alaplével, hozzáadjuk a medvehagymát és felforraljuk, majd a szójaszószt is hozzáöntjük. A húsokat visszarakjuk a szószba és lefedve lassú tűzön puhára pároljuk. Ha a leve kezd elfőni, egy kis vízzel pótoljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.