Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Medvehagymás joghurtban pácolt csirkemell

felvitel dátuma: 2013-03-23 14:02:51       mai nézettség: 1       nézettség: 2862
részletes recept
Medvehagymás joghurtban pácolt csirkemell
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

4 db csirkemell filé

2 dl joghurt

5 levél medvehagyma

őrölt fehér bors

szárnyas fűszer

olíva olaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:

Előkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk,kicsit kiklopfoljuk,sózzuk és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.  A  medvehagymát  apróra vágjuk.

Elkészítés: A joghurtot elkeverjük az apróra vágott medvehagymával,kevés sóval és őrölt fehér borssal. A csirkemell szeleteket egy tálba tesszük,ráöntjük a joghurtot és 1-2 órára /még jobb ha egy napra/ a hűtőbe tesszük. A hússzeleteket lecsepegtetjük és kevés olíva olajon átsütjük. Az megsütött csirkemellekre öntöttem a maradék joghurtot és  egyet forraltam rajta.

Párolt zöldséget és sült burgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*