Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
2 dl joghurt
5 levél medvehagyma
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
olíva olaj
Előkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk,kicsit kiklopfoljuk,sózzuk és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: A joghurtot elkeverjük az apróra vágott medvehagymával,kevés sóval és őrölt fehér borssal. A csirkemell szeleteket egy tálba tesszük,ráöntjük a joghurtot és 1-2 órára /még jobb ha egy napra/ a hűtőbe tesszük. A hússzeleteket lecsepegtetjük és kevés olíva olajon átsütjük. Az megsütött csirkemellekre öntöttem a maradék joghurtot és egyet forraltam rajta.
Párolt zöldséget és sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.