Hozzávalók:
· 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
· 1 cs. medvehagyma
· 2 db tömlős krémsajt
· 15 dkg bacon
· só
· őrölt fehér bors
· 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
· 2-3 tojás
· 30 dkg rozsos zsemlemorzsa
· étolaj
Elkészítés
Elkészítés:
A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges,/ a bacon sós! / és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.