Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Medvehagymás, baconos krémsajttal töltött borda

felvitel dátuma: 2015-03-28 13:32:33       mai nézettség: 2       nézettség: 2103
részletes recept
Medvehagymás, baconos krémsajttal töltött borda
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

·         4 nagyobb szelet karaj csont nélkül

·         1 cs. medvehagyma

·         2 db tömlős krémsajt

·         15 dkg bacon

·        

·         őrölt fehér bors

·         20 dkg teljes kiőrlésű liszt

·         2-3 tojás

·         30 dkg rozsos zsemlemorzsa

·         étolaj

Elkészítés

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Elkészítés:

A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges,/ a bacon sós! / és borssal.

A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*