Nagyon guszta!!
Hozzávalók: 3-4 közepes krumpli, 6-8 levél medvehagyma,ételízesítő, 2 kanál tejföl,2 dl. főzőtejszin,kevés liszt a hebaráshoz.
A krumplikat meghámozzuk, elkockázzuk, és sós vízben fetesszük főzni./KB. 2l./. Teszünk bele ételízesítőt,én fél húsleves kockát tettem. Ha megfőtt a krumpli, beleapritjuk a medvehagymát, és egyet fórraljuk vele. Bot mixerrel összetőrjük,és öntünk rá még vízetm hogy ne legyen sűrű. A tejszint,és a tejfőlt mix-fix-be tesszük, a lisztet hozzáadva jól összerázzuk. A leveshez öntjük,és jój kifórrljuk. Pirított zsemle kockát adunk hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.