HOZZÁVALÓK
tésztához
22 dkg liszt
10 dkg kristálycukor
2-3 evőkanál kakaópor
2 dl tej
10 dkg margarin
1 tojás
1 tábla tejcsoki
1 sütőpor,
1 vaníliás cukor
csipet só
díszítéshez
piskóta tallér
fehér és piros drazsé cukorka
csoki drazsé
sós perec
tészta
Egy nagy tálban elkeverem lisztet a sütőporral, a vaníliás cukorral és a cukorral, egy másikban a tejet a megolvasztott margarinnal, és a tojás sárgájával. Összeöntöm, majd óvatosan összekeverem a két tál tartalmát. A fehérjét külön felverve beleforgatom a masszába. A kakaóport 2-3 kanál tejjel elkeverem, felforralom és hozzáöntöm, A muffin formába papírt teszek, majd a mélyedéseket félig töltöm,
tűpróbával lehet tesztelni hogy meg sült-
díszítéshez
az anyagokkal a kép alapján megdíszítjük a fejet a testét a piskóta tallér csíkokra vágott darabokkal díszítjük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.