80 dkg sertéslapocka
1 fej vöröshagyma
1 kisebb padlizsán
1 kisebb cukkini
1 kaliforniai paprika ( de megfelel a pritamin vagy kápia is)
1 szál sárgarépa
10 dkg gomba
3 dl száraz fehérbor
só
oregánó
bazsalikom
2-3 evőkanál olívaolaj vagy kókusz zsír
A lapockát kockára vágjuk, a vöröshagymát szintén apróra vágjuk. A padlizsánt héjától megszabadítva szintén kockázzuk fel. A zsiradékot felmelegítjük beletesszük a kockára vágott vöröshagymát egy kicsit megfutattjuk majd hozzáadjuk a lapockát valamint a padlizsánt amit szintén kockákra vágtunk. A padlizsán az szét fog főnni a raguban , de ettől egy nagyon finom selymes ízt kapunk. Hozzáadjuk a sót és a fűszereket. Egy kicsit megpároljuk kb. 20 percig majd hozzáadjuk a kockázott sárgarépát és hozzáöntjük a bort és tovább pároljuk. Szntén 20 perc a párolási idő. A végén hozzáadjuk a cukkinit és gombát majd készre főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.