Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Mediterránragu

felvitel dátuma: 2011-04-13 10:05:54       mai nézettség: 1       nézettség: 2359
részletes recept
Mediterránragu
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg sertéslapocka

1 fej vöröshagyma

1 kisebb padlizsán

1 kisebb cukkini

1 kaliforniai paprika ( de megfelel a pritamin vagy kápia is)

1 szál sárgarépa

10 dkg gomba

3 dl száraz fehérbor

oregánó

bazsalikom

2-3 evőkanál olívaolaj vagy kókusz zsír

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:

A lapockát kockára vágjuk, a vöröshagymát szintén apróra vágjuk. A padlizsánt héjától megszabadítva szintén kockázzuk fel. A zsiradékot felmelegítjük beletesszük a kockára vágott vöröshagymát egy kicsit megfutattjuk majd hozzáadjuk a lapockát valamint a padlizsánt amit szintén kockákra vágtunk. A padlizsán az szét fog főnni a raguban , de ettől egy nagyon finom selymes ízt kapunk. Hozzáadjuk a sót és a fűszereket. Egy kicsit megpároljuk kb. 20 percig majd hozzáadjuk a kockázott sárgarépát és hozzáöntjük a bort és tovább pároljuk. Szntén 20 perc a párolási idő. A végén hozzáadjuk a cukkinit és gombát majd készre főzzük.

Szakács: Ritus


Film link: http://www.rita-szekeres.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*