Hozzávalók:
1/2.kg.spagetti,
2doboz.paradicsom-konzerv,
2pohár tejföl,
2doboz.sertés v.marha-májkrém,
20dkg.parizer(el is maradhat),
1fej nagyobb vöröshagyma,
1 1/2dl olaj, v. (aki szereti házi zsír)
1/2dl víz,
A vöröshagymát kockára vágunk,megdinszteljük(mint mikor a pörköltnek készítjük)
20dkg parizert kisebb kockára vágjuk a hagyma közé rakjuk,
A2doboz sertés-májkrémet bele tesszük,villával szét nyomkodjuk.
Hagyjuk egy kicsit össze forralni,1/2dl vizet tehetünk hozzá.
Majd beletesszük a 2doboz paradicsom konzervet is.
Ha elkészült levesszük a tűzről,hagyjuk hűlni.
Ha már kissé kihűlt bele tesszük a tejfölt,össze kavarjuk.
Míg a keveréket össze állítjuk,addig felteszünk egy 5/literes fazékba vizet
forralni.A forrásba lévő vízbe beletesszük a 1/2kg spagettit.
A spagettit 3 részre törjük és így főzzük meg. Ha meg főtt a spagetti
az elkészült keverékkel össze rakjuk,és tepsi berakjuk. A tejfölből hagyunk egy keveset mert a tésztatetejére rátesszük a maradékot.
Sütőbe toljuk és meg sütjük.(nagyon finom,hamar elfogy.)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.