A recept alapján is szuper, de a képek önmagukért beszélnek.Gratulálok, mentem!
6 ek. kristálycukor
6 ek. finomliszt
6 db tojás
1 dl étolaj
2 ek. kakaópor
1 csomag sütőpor
Krémhez:
25 dkg vaj
50 dkg tehéntúró
50 dkg mascarpone krémsajt
2 csomag vaníliás cukor
25 dkg porcukor
1 citrom reszelt héja
10 dkg mazsola /beáztatva/
2 mandarin befött
Mázhoz:
8 dl Fanta üdítő
2 csomag vaníliás pudingpor
A tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és lazán a lisztet, a kakaót, a sütőport és az olajat.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, rásimítjuk a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük.
A vajat, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval jól összedolgozzuk.
Ezután hozzámixeljük a mascarpone sajtkrémet és a legvégén a mazsolaszemeket és a citromhéjat.
Én javaslom a sovány túrót amely teljesen sima és krémszerü.
A kihűlt tészta tetejére simítjuk.
Erre sorban rárakjuk a mandarin gerezdeket.
A 2 zacskó pudingot a Fantában főzzük meg, és a krém tetejére kenjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.