25 dkg mascarpone
3 db tojás
4-5 ek porcukor
30-40 dkg erdei gyümölcsös
dzsem v. más
1 db piskótatekercs(3 tojásból készítve,erdeigyümölcs dzsemmel megkenve)
2 dl habtejszin,
1 cs. vaniliás cukor
10 dkg étcsokoládé,pici étolaj
A tojás sárgáját a cukorral keverjük, majd a mascarponét is hozzáadjuk. A fehérjéket csipet sóval és vaniliás cu-
korral kemény habbá verjük, majd óvatosan a krémhez
keverjük.
A piskótát szeletekre vágjuk.
A pohár aljára 1 ek dzsemet teszünk, erre egy szelet
piskóta, 2-3 ek mascarponés krém, megint egy kis
dzsem, piskóta, krém. A tetejére ismét egy szelet
piskóta.
A tejszínt felverjük és a piskóta tetejére halmot
rakunk belőle.
Az étcsokit egy kevés étolajjal gőz felett felolvasztjuk ,ha egy kicsit kihűlt nyomózsákba rakjuk és sütőpapírra formákat nyomunk és hagyjuk megszilárdulni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.