Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Márványos töltött pundig habcsók

felvitel dátuma: 2012-12-22 07:52:12       mai nézettség: 1       nézettség: 1739
részletes recept
Márványos töltött pundig habcsók
Hozzávalók 4 személyre:

4 tojásfehérje

20-25 dkg porcukor

5 dkg tej torta bevonó csoki

1 kiskanálnyi ecet

Töltelékhhez :

1 tasak vanilia pundig

3 dl tej

izlés cukor, ,ha nem akar pundig akkor lehet nélküle pundig

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 120 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A sütőt 100 fokra kell előmelegíteni.a csokit fel kell olvasztani víz gőz felett.a porcukrot és a tojásfehérjét ,kiskanálnyi ecetet szintén vízgőz fölött verjünk keményre legyen,fényes habbá .Az olvasztott csokit tegyük a legkisebb lyuk csővel segítségével húzzunk ellátott habzsákba.harmadával rajzolunk köröket a tojáshab tetejére.egy fogpiszkálo segítségével márványos .Két evő kanál segítségével tegyünk halmokat sütőpapiros tepsire. és teszünk főzótt vanilis pundigot ,utána megmaradt habra rajzolunk megint csikokat és ismételjunk meg az egész előző folyamatot . 120 perc alattt száritjuk ki

Szakács:


Film link: http://www.facebook.com/photo.php?v=4323885172321&set=vb.1142870131&type=3&theater

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*