4 tojásfehérje
20-25 dkg porcukor
5 dkg tej torta bevonó csoki
1 kiskanálnyi ecet
Töltelékhhez :
1 tasak vanilia pundig
3 dl tej
izlés cukor, ,ha nem akar pundig akkor lehet nélküle pundig
A sütőt 100 fokra kell előmelegíteni.a csokit fel kell olvasztani víz gőz felett.a porcukrot és a tojásfehérjét ,kiskanálnyi ecetet szintén vízgőz fölött verjünk keményre legyen,fényes habbá .Az olvasztott csokit tegyük a legkisebb lyuk csővel segítségével húzzunk ellátott habzsákba.harmadával rajzolunk köröket a tojáshab tetejére.egy fogpiszkálo segítségével márványos .Két evő kanál segítségével tegyünk halmokat sütőpapiros tepsire. és teszünk főzótt vanilis pundigot ,utána megmaradt habra rajzolunk megint csikokat és ismételjunk meg az egész előző folyamatot . 120 perc alattt száritjuk ki
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.