Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Márton napi sült libamell

felvitel dátuma: 2013-11-12 15:45:50       mai nézettség: 1       nézettség: 3300
részletes recept
Márton napi sült libamell
Hozzávalók 3 személyre:
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:
A mellek bőrét beirdaljuk, majd a húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük majoránnával. A beáztatott cserépedény aljába félbevágott vöröshagymát, lila hagymát, kettévágott almát és sok fokhagyma gerezdet teszünk. Erre rakjuk a húsokat, majd egy kevés fehérbort is öntünk alá. Hideg sütőben kezdjük sütni. Sütés közben a húsokból kiolvad a zsír, bőven ellepi őket az ízes szaft. Ebben abálódnak két órán keresztül. Végül levesszük a tál tetejét és így sütjük ropogósra őket.
 
 
Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*