pulykamell filé 0,60 kg
étolaj a sütéshez
burgonya 0.40 kg
rizs 0,20 kg
ananász 0,50 kg
mandarin 0,30 kg
trappista sajt 0,15 kg
fokhagyma 1 gerezd
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
grill fűszer ízlés szerint
A pulykamellet forró olajban megsütjük, összetört fokhagymával megkenjük.
A tűzálló tálba helyezzük a pulykát, majd rárakjuk az ananász karikákat és a mandarint.
Trappista sajtot ráreszeljük, és forró sütőben rápirítjuk.
Tálaláskor párolt rizst, és sültburgonyát adunk köretként hozzá.
Idény zöldséggel vagy aszalt gyümölccsel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.