Hiába no, ez az igazi!!!!!!!!!!! Nagyon fincsi!
1kg marhalapocka,2db nagy fej vöröshagyma és 1 fej lilahagyma,1db zöldpaprika,1 tkanál paradicsompüré,2ev.kanál zsír,vagy 1dl olaj,pirospaprika,só bors,majoranna,2 gerezd fokhagyma,késhegynyi örölt kömény,só izlés szerint.
Füszerek:Toldi füszer termékek.www.toldifuszer.hu
A marhahúst alaposan megmossuk ,több vizben,lecsepegtetjük,felkockázzuk és besózzuk egy félórára,addig a két fej vöröshagymát apróra vágjuk és a megforrósitott zsíradékban megdinszteljük,pirospaprikát adunk hozzá,1dl vizzel felöntjük és beletesszük a húst,sózzuk,örölt borssal ,majorannával,köménnyel megszórjuk és beledobjuk a két gerezd fokhagymát, lassú tűzön elkezdjük főzni.Egy óra múlva beletesszük a karikára vágott lilahagymát ,a paradicsompürét és a feldarabolt zöldpaprikát.Ez nagyon szépen besűríti a pörköltünket és vastag finom szaftot ad.Utánna ízesítünk,ha kell és még egy órát lassan főzzük.Nokedlival tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.