Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » marhalábszár pörkölt

felvitel dátuma: 2012-03-25 19:51:56       mai nézettség: 1       nézettség: 1016
részletes recept
marhalábszár pörkölt
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók, 1 kg. marhalábszár, 1 nagy fej vörös hagyma, 1 fakanál zsír, őrőlt paprika, 1 db. paradicsom,,2 db. babérlevél, 2 eás kanál majoranna,

sóban eltett darált piros paprika.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Elkészítés: A zsíradékon a felkockázott hagymát megpároljuk a paradicsommal kevés sóval, vigyázzunk mert a darált paprika sós,Hozzáadjuk az őrőlt paprikát, majd öntünk v,izet. Beletesszük a babérlevelet, a majorannát,és puhára főzzükÉnleszoktam sütni teljesen zsírjára, mert akkor jóbb íze van a húsnak. Utánna csak annyi víz kell, hogy finom zaftos legyen.Általában dödöllével tálalom, de nemrég csináltam és most Penne tészta volt hozzá.

A tésztát kevés olajon párolom, mikor kezd pirosodni sózom, és annyi vizet teszek hogy ellepje. Ha már elfőtte a vizet ,megkostolom hogy puha e, ha kell még öntök vizet,Sokkal finomabb, mint a főtt tészta.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*