Hozzávalók, 1 kg. marhalábszár, 1 nagy fej vörös hagyma, 1 fakanál zsír, őrőlt paprika, 1 db. paradicsom,,2 db. babérlevél, 2 eás kanál majoranna,
sóban eltett darált piros paprika.
Elkészítés: A zsíradékon a felkockázott hagymát megpároljuk a paradicsommal kevés sóval, vigyázzunk mert a darált paprika sós,Hozzáadjuk az őrőlt paprikát, majd öntünk rá v,izet. Beletesszük a babérlevelet, a majorannát,és puhára főzzükÉnleszoktam sütni teljesen zsírjára, mert akkor jóbb íze van a húsnak. Utánna csak annyi víz kell, hogy finom zaftos legyen.Általában dödöllével tálalom, de nemrég csináltam és most Penne tészta volt hozzá.
A tésztát kevés olajon párolom, mikor kezd pirosodni sózom, és annyi vizet teszek rá hogy ellepje. Ha már elfőtte a vizet ,megkostolom hogy puha e, ha kell még öntök rá vizet,Sokkal finomabb, mint a főtt tészta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.