Hozzávalók (4 személyre):
Körethez:
Daraboljuk a húst vékony csíkokra. Vágjuk vékony szeletekre a paprikát és a hagymát. Öntsünk 2 ek olajat egy serpenyőbe vagy wokba. és nagy lángon forrósítsuk fel. Tegyük bele a hús és a hagyma felét. Addig süssük, amíg a húsdarabok elválnak egymástól. Öntsük bele a másik adagot is. Ha kell, adjunk még hozzá olajat. Húzzuk le a tűzről a belül még véres húst. Szedjük ki egy tálba. Töröljük ki papírtörlővel a serpenyőt és a maradék olajat is forrósítsuk fel benne, majd adjuk hozzá a paprikát és a maradék hagymát. 1-2 percig pirítsuk élénk lángon. Adjuk hozzá a húst, állandó kevergetés mellett pirítsuk tovább. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, majd öntsük fel a vízzel. Főzzük még 5 percig, majd forrón tálaljuk gombás párolt rizzsel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.