Marhafaroktő 0,80 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
sárgarépa: 0.30 kg
fehérgyökér: 0.20 kg
velővel töltött tésztabatyu: 32 db
velő: 0.20 kg
Tészta batyu:
liszt: 0.20 kg
tojás: 2 db
só: ízlés szerint
Tésztabatyu:
Meggyúrt tésztát vékonyra nyújtjuk, és 4x8 cm-re vágjuk, majd velőt rakunk az egyik felére, és a másikfelét ráhajtjuk, majd a szélét összesimítjuk.
A megmosott marhafarkot 2-3 db-ra vágjuk.
A megfőtt marhafarokba beletesszük a már előkészített zöldségeket.
Majd az elkészített megfőtt velővel töltött tésztabatyut a még forró levesbe tesszük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.