Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Leves étel recept » Marhafarokleves velős tésztabatyuval

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:24:16       mai nézettség: 2       nézettség: 2265
részletes recept
Marhafarokleves velős tésztabatyuval
Hozzávalók 4 személyre:

Marhafaroktő 0,80 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
sárgarépa: 0.30 kg
fehérgyökér: 0.20 kg
velővel töltött tésztabatyu: 32 db
velő: 0.20 kg

Tészta batyu:
liszt: 0.20 kg
tojás: 2 db
só: ízlés szerint


 

 

 

 

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

Tésztabatyu:
Meggyúrt tésztát vékonyra nyújtjuk, és 4x8 cm-re vágjuk, majd velőt rakunk az egyik felére, és a másikfelét ráhajtjuk, majd a szélét összesimítjuk.

A megmosott marhafarkot 2-3 db-ra vágjuk.
A megfőtt marhafarokba beletesszük a már előkészített zöldségeket.
Majd az elkészített megfőtt velővel töltött tésztabatyut a még forró levesbe tesszük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*