2 kg marhahús
2 közepes fej hagyma
1 kisebb tv paprika
1 kisebb paradicsom
néhány szem köménymag
2-3 gerezd fokhagyma
étolaj
2 kk pirospaprika
fehérbors
Nokedlinek:
3 db. tojás
20 dkg liszt
A húst hártyáitól megtisztítjuk, kockára vágjuk, meg mossuk.
A hagymát kockázva olajon üvegesre sütjük.
Rátesszük a húst és fehéredésig sütjük addig enged egy kis levet is a hús.
Megszórjuk 2 kávés kanál pirospaprikával, és felöntjük 1,5- 2 dl vízzel.
Belerakjuk a paradicsomot, köményt, borsot, stb, ízesítjük.
Lefedjük és lassú tűzön kb 2 órát főzzük .
Közben elkészítjük a nokedlit és ezzel tálaljuk .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.