Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Marha gulyásleves kuktában

felvitel dátuma: 2016-11-21 21:28:51       mai nézettség: 1       nézettség: 5885
részletes recept
Marha gulyásleves kuktában
Hozzávalók 10 személyre:

Hozzávalók

Marha gulyásleves kuktában:

 

reszelt tészta:

5 evökanálnyit liszt

1 db tojás

 csipetnyi só

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a fokhagymát is kisebb darabokra vágom, A húst alaposan megmossuk, összedaraboljuk (én kisebb kockákra szoktam így hamarabb fő meg a hús). a hagymát  üvegesre párolunk,  pici olajjal. hozzáadom a fokhagymát is. Ehhez adjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. a zöldségeket is bele rakom a  karalábét megpuclom es egészbe bele rakom az ize miatt ,egy kis zellert is megpucolom és bele rakom ezt is egyben az ize miatt.A sárga répát is megpucolom és karikára vágom és az olajba rakom öket hogy kicsit piritsam öket. Ekkor hozzáadjuk az őrölt feketeborsot és a sót a vegetát a a babéllevelet és a gulyáskrémet  nyomunk bele.  Adunk hozzá kb. fél liter vizet. Lezárom a kuktát és fözöm a levest. Míg fő addig megtisztítjuk  a burgonyát kockákra vágjuk. Ha már a huis lassan kezd megpuhulni akor bele rakom a kockára vágott krumpit bele rakom és fözöm. El is készült az isteni marhagulyás! ;)

 

Reszelt tésztaelkészitése: a liszet egy tálba rakom bele ütöm a tojást megsózóm és összegyurom ha kevés a liszt adok még hozzá hogy kemény legyen ha kemény akkor lereszelem reszelön es a levesbe rakom és megfözöm még igy tálalom

Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*