reszelt tészta:
5 evökanálnyit liszt
1 db tojás
csipetnyi só
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a fokhagymát is kisebb darabokra vágom, A húst alaposan megmossuk, összedaraboljuk (én kisebb kockákra szoktam így hamarabb fő meg a hús). a hagymát üvegesre párolunk, pici olajjal. hozzáadom a fokhagymát is. Ehhez adjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. a zöldségeket is bele rakom a karalábét megpuclom es egészbe bele rakom az ize miatt ,egy kis zellert is megpucolom és bele rakom ezt is egyben az ize miatt.A sárga répát is megpucolom és karikára vágom és az olajba rakom öket hogy kicsit piritsam öket. Ekkor hozzáadjuk az őrölt feketeborsot és a sót a vegetát a a babéllevelet és a gulyáskrémet nyomunk bele. Adunk hozzá kb. fél liter vizet. Lezárom a kuktát és fözöm a levest. Míg fő addig megtisztítjuk a burgonyát kockákra vágjuk. Ha már a huis lassan kezd megpuhulni akor bele rakom a kockára vágott krumpit bele rakom és fözöm. El is készült az isteni marhagulyás! ;)
Reszelt tésztaelkészitése: a liszet egy tálba rakom bele ütöm a tojást megsózóm és összegyurom ha kevés a liszt adok még hozzá hogy kemény legyen ha kemény akkor lereszelem reszelön es a levesbe rakom és megfözöm még igy tálalom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.