4 csirke comb,1 nagy vöröshagyma,6-gerezd fokhagyma,50 deka csiperke gomba,1 darabos paaicsomkonzerv,5dl paraicsomlé,1 csokor petrezselyem, zsiradék,so bors
A csirkét feldaraboljuk egy kis zsiradékon fehére sütjük,kiszedjük egy tálba majd a helyére dobjuk a hagymát fokhagymát.Megpiritjuk majd rátesszük a gombát.visszatesszük a csirkét,sózzuk borsozzuk.Mikor félid megpuhul ráöntjük a darabos paradicsomot és a levet.Fedő alatt megpároljuk.Tálalás előt megszórjuk petrezselyemmel.Tésztával ,galuskával tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.