jó ötlet, a főtt hús nálunk is mindíg megmarad,így majd elfog fogyni,köszi,puszi, Hugi.
Kész knédli, vagy Rozika /Somorčíková/ receptje alapján elkészített knédli
kb.1 kg maradék fott leveshús
olaj
2 nagy fej voroshagyma
2 zoldpaprika
4 érett paradicsom
ketchup, orolt feketebors, orolt koménymag, 2 e.k.orolt piros parika,
3 evokanál mustár
ételízesíto, só, cukor ízlés szerint
A főtt húst ízesítjuk a mustárral, borssal, sóval,koménymaggal és ketchuppel, picit állni hagyjuk.
A hagymát apróra vágva megpirítjuk, rászórjuk az orolt pirospaprikát, rádobjuk a folvágott paprikát és a paradicsomot majd belekeverjuk az ízesített húst.
Én vizet nem ontottem alá, mert a paradicsom annyi levet eresztett, hogy nem volt rá szukség. Ízesítjuk sóval, cukorral, ételízesítovel.
Lassú tuzon bo fél óra alatt osszeérnek az ízek, a hús felveszi a lecsó isteni ízét, elég szaftos és suru lesz az egész. A végén én még adtam hozzá ketchupot, nekem hiányzott még egy kicsi belole.
A knédlit én készen vettem, most a fagyasztóból kerult elo az, ami a múltkor nem fogyott el. Kulonben a receptlap.hu-n Rozinál megtaláljátok a házi knédli receptjét. Jó étvágyat mindenkinek!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.