3 cs Tante Fanny Friss csokoládés linzertészta 400g
Krém:
2,5 dl tej
15 dkg cukor
1 cs vaníliás puding por
25 dkg margarin
2 cs Tante Fanny Friss csokoládés linzertészta 400g.
A tésztát kb. 20 perccel a felhasználás előtt vegye ki a hűtőszekrényből, majd gyúrja át.
Mandulácska formákat margarinnal kikenjük, és a tésztából mogyorónyi mennyiséget kicsipünk, és a formába simítjuk, majd előmelegített sütőben 180 °C-on kb. 6-8 perc alatt megsütjük.
A megsütött felekbe egy tk. krémet helyezünk és egy másik felet ráhelyezünk.
1 cs Tante Fanny Friss csokoládés linzertészta 400g pedig külömböző formákat szaggatunk ki és sütjük meg, majd díszítjük.
Krém:
1,5 dl tejet feforralunk 15 dkg cukorral.
1 dl tejben a vanília pudingport elkeverjük és 10 percig állni hagyjuk, majd a 1,5 dl felforralt tejbe belefőzzük, és ha elég sűrű félretesszük hűlni.
25 dkg margarint kikeverünk és a kihült tejes pudinghoz keverjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.