Hozzávalók a tésztához:25 dkg. margarin, 22 dkg. porcukor,30 dkg. liszt,1 evőkanál rum, 1 evőkanál kakaó,20 dkg. darált mandula / vagy dió/1 sütőpor.
Krém: 2 dl. tej, 2 kanál rézes liszt,1 vaniliás cukor,20 dkg. margarin, 15 dkg, cukor,mandula aroma.
Elkészítés: A margarint a cukorral jól elkeverjük, hozzá adjuk a lisztet, a kakaót, a darált mandulál, vagy diót,és a sütőport és a rumot. Jól összedolgozzuk, majd pici gombócokat csinálunk belőle, majd a mandula formákba nyomkodjuk. Pár perc alatt kisűl. Nem szabad túl sütni.
Krém: A tejben a réteslisztet felfőzzük,Hűteni tesszük.A margarint a cukorral kikeverjük, és ha kihült, összekeverjük a kihütött főzött krémmel Mandula aromával ízesítjük.
Ha a tészta kihült , megtöltjük a krémmel, és kettőt összeragasztunk. Porcukorba hempergetjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.