Nagyon szép gratulálok . El mentve .
piskótához:
8 tojás
8 evőkanál liszt
8 evőkanál cukor
1 cs. sütőpor
krém:
25 dkg kiszsemcsés túró
7 dl 1,5%-os tej
2 vanília ízű pudingpor
5 evőkanálkanál cukor
3 nagyobb mandarin édesebb fajtájú
2dl felvert tejszín
diszítés:
4dl felvert tejszín
2 vaníliás cukor
cukorgyöngy ,virágok ,mandarin
Megsütjük a piskótát.Majd megfőzzük a tejjel a pudingporral és a cukorral a pudingot,és kihűtjük .Utána kikeverjük a túróval.Majd 2 dl felvert tejszínnel és egy mandarin reszelt héjával,2 vaníliáscukorral lazítjuk a pudingot.Ez lesz a töltelék a tortába.Meghámozunk 3 mandarint amennyire csak tudjuk megszabadítjuk a fehér részétől is ami még a gerezdeken maradt,és tetszés szerint felkockázzuk.
Ha kihült a piskóta 3 részre felvágjuk és megtöltjük úgy, hogy krém és arra a kockázott mandarin fele ,majd piskótalap a tetejére .A következő rétegre megint krém és megint mandarin ,majd a piskóta teteje.
Annyi krémet hagyunk,hogy kívűlről is bevonjuk a tortát vékonyan egyenletes .
3-4 órát vagy egy éjszakát hűtőbe tesszük.majd felvert tejszínnel ízlés szerint diszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.